Senin Olduğun Her Yer Cennetimdir
2 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Senin Olduğun Her Yer Cennetimdir
Senin olduğun her yer cennetimdir
Tutsağım....
Sen yoksun diye hücreme hapsettim kendi kendimi.
Dışarıda hava güzelmiş.Gezip tozmak, denize girmek için nefis bir hava varmış...
Bana ne!
Sen yoksun ya yanımda. Yazın ortasında, ayazdayım.
Doğanın bütün güzelliğini cömertçe sunduğu bu güzel mevsimde, sen yoksun diye her tarafı diken dolu bir bataklık içindeyim...
Bir ara belki kendime gelirim diye, yollara düşüyorum. Ne çare... Her tarafım yara bere içinde karanlık hücreme geri dönüyorum.
Ama sen olsaydın yanımda, anlamsız gelmezdi onca güzellik. Hatta tam aksine sen olsaydın, çıplak ayakla dikenleri ezer, gri tonların hüküm sürdüğü sokaklarda bile seninle gezerdim.
Çünkü senin olduğun her yer bana cennet olurdu....
Tutsağım....
Sen yoksun diye hücreme hapsettim kendi kendimi.
Dışarıda hava güzelmiş.Gezip tozmak, denize girmek için nefis bir hava varmış...
Bana ne!
Sen yoksun ya yanımda. Yazın ortasında, ayazdayım.
Doğanın bütün güzelliğini cömertçe sunduğu bu güzel mevsimde, sen yoksun diye her tarafı diken dolu bir bataklık içindeyim...
Bir ara belki kendime gelirim diye, yollara düşüyorum. Ne çare... Her tarafım yara bere içinde karanlık hücreme geri dönüyorum.
Ama sen olsaydın yanımda, anlamsız gelmezdi onca güzellik. Hatta tam aksine sen olsaydın, çıplak ayakla dikenleri ezer, gri tonların hüküm sürdüğü sokaklarda bile seninle gezerdim.
Çünkü senin olduğun her yer bana cennet olurdu....
efekoylu- Mesaj Sayısı : 12
Süperrrrrrrrrr :))
Bu ne güzel bir siir böyle beee ellerine saglik sende ne cevherler varmisda haberimiz yokmus hadi bakalim goster kendini ))) cidden süpermis..
1 sayfadaki 1 sayfası