Hicranli Foruma Hosgeldiniz
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sen gittin....

Sen gittin.... Empty Sen gittin....

Mesaj  Admin C.tesi Nis. 25, 2009 11:51 am

Gittin Kalbim Acıyor Ben seni dağ kokulu yaylalarda sevdim ceylan kaçışlım
nergizlerin ayışığına sevdalandığı seherlerde...
özlemlerin dindiği nehirlerde sevdim soluğun soluğuma bahardı,
soluğun soluğuma rüzgar kır çiçeklerini taşırdı içime her yaz...

Gittin,zifir saçlarında unuttum hayatı...ay sustu, yıldızlar küs, sular dalgın, gönül dargın şimdi düşümde her gece bir orman yanıyor bir dağ kanıyor her sabah kalbimdeki acılara yüreğime akan sızılı ırmaklar gibi,
kanayan şiirlere bırakıp gittin ömrümü ...

Seni her özleyip duvarlara vurduğumda başımı kafam değil, kalbim acıyor ah!...sen ki, ışık yüzlüm, güzel gözlümdün, nefesimin rüzgarıydın ömrümün baharı, gönlümün varıydın ah!
şimdi hangi kıyıdan baksam rengi hüzündür aşkın...

Ben seni ıpışıl suların aydınlığında sevdim gelinciklerin gelin edildiği bahçelerde Sen ki, Kelebeğim, akar suyum, cangülümdün sen ki, bir yaylaydın gönlümün yangınlarına yaylalardan daha yeşil, yaylalardan daha serin yorgun düşmüş kervanlar gibi susuz çöllerde rehin bırakıp gittin yollarına gözlerimi mavi sevinçlerimi alıp yanına....

Gittin,oturup bir köşede öylece ağladım,nehir oldu aktı gözlerim uzaklara özlemlerimi bile anlatamayacak kadar uzağım artık yalnızlığımı anlatamayacak kadar uzak...

Gittin,aşkımı ağır bir yük gibi vurup sırtıma,binlerce hayal kırığı yaralarımla,içimdeki en yüksek dağa kaçtım.çıktığım her yolda saçların dolandı kalbime yaralarımı öptü bir akrep her kanadığımda...

Ben çıkmaz bir yolun yolcusuyum artık ceylan gözlüm hüzne bulanmış ayrılıklardan,gam dokuyor yüreğim gittiğim her yerde hangi acımı yaksam hangi pencereden baksam rengi hüzündür aşkın ne sancım diner artık ne de ağrım biter...

Ah! ben seni,ceylanların rüzgarla öpüştüğü dağlarda sevdim gül nakışlım göğsünden vurulmuş kekliklerin kınalı kanatlarında gittin işte,aşkın kanayan yanını bırakıp avuçlarıma yeşile çalan umutlarımı da alıp yanına bir tebessüm gibi usulca çekip gittin hayatımdan

Kendi toprağında öksüz çöllerde ağlayan yorgun bir ırmak,ve kırık dallarda inleyen yaralı bir rüzgar gibi yaralı bıraktın beni şimdi üstüme düşen her bulut gözyaşı, her damla keder bütün ışıklar söndü, bütün hayaller öldü Şirin'in aşkına deldiği dağın Ferhat kalbi ilekala kaldım gönül diyarında öyle bir başıma umutsuz....yüreğimi alıp avuçlarıma sana gelsem diyorum sana sarılamayacak kadar yorgunum artık ah!..ağlayamayacak kadar yorgun...

Gittin,bütün mevsimler değişti ansızı nöyle mahzun, öyle yaralı,devrilmiş öksüz ağaçlar gibi düştü boynum.bütün dallar kırıldı, bütün ağaçlar kurudu al şimdi nereye istersen oraya savur yapraklarımı cangülüm ...

Ah!!! sevda pınarım, gün nakışlım uzanıp içinin acılarına sızladı mı senin de kalbin üşüyüp titredin mi gecelerde yapayalnız öyle hüzünlü, öyle hasret dolu, öyle suskun yıldızlara bakıp ağladın mı hiç benim gibi?

Sen gittin karlar yağdı kalbime uçurumları koyup başucuma hüzne göçtüm her gece yüreğimi ayrılıklara gömüp hiç bir yol çıkmadı umuda, yoruldum özlemlerimi anlatamayacak kadar uzak yaralarımı saramayacak kadar uzaksın artık bana

gittin yaşamayı unuttum, ağlamayı, gülmeyi unuttumne zaman başladı bu hikaye, ne zaman bitti unuttumbir seni unutmadım bahar bakışlım.
..bir seni unutamadım .
..bir seni unutmadım
...bir seni...bir se...

Nuri CAN
Admin
Admin
Admin

https://hicranli.yetkin-forum.com

- Similar topics