Hicranli Foruma Hosgeldiniz
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Benimle ağlar mısın?

Benimle ağlar mısın? Empty Benimle ağlar mısın?

Mesaj  hayal Ptsi Nis. 27, 2009 2:34 am

Hayat hep güzel anlardan oluşmuyor sevgilim.Bazen en güçlü dediğimiz insanlar bile yaşadıkları şeyler karşısında tökezleyebiliyor,düşebiliyor
İnsanız sonuçta duygularımızlşa yaşıyoruz.Bazılarımız daha kırılgan.belki biraz daha fazla alıngan
Ama seviyoruz öyle değil mi?Çünkü biz sevdiklerimizi oldukları gibi kabullenme olgunluğuna eriştik
Biz sevdiğimizi her haliyle,zayıflıklarıyla çocukluklarıyla sevdik
Olur da sevgilim bir gün gelir hayuat oyunlar oynarsa bana,dayandığım duvarlar yılıkırsa tutunduğum dallar kırılırsa ve ben isyan edip yaşadıklarıma
akıtıverirsem gözyaşlarımı BENİMLE AĞLAR MISIN?
Hatalarımız olur bazen hiç olmayacak yerde,hiç olmayacak zamanda
bizden hiç beklenmeyen.yanılırz öyle değil mi
Doğru bildiğimiz yollar bizi hiç ummadığımız sonuçlara götürebilir.Sevdiğimiz kişiler istemediğimiz olaylara sürükleyebilir.Ne kadar dirensek de insanız şaşarız,şaşırıp saçmalarız..
Hatalarıyla vardır insan.Yeter ki ders almayı bilsin,tekrarlamasın.İşte o noktada biri gerekir insana...
Kendi hatalarının hesabını kendine verirken insan birini arar yanında.
Destek olması için.umut vermesi için.
Olur da sevgilim gün gelir hiç beklemediğin bir hata yaparsam bana DÜZELTME ŞANSINI VERİR MİSİN?
Terk edesim geliyor bazen herşeyi,herkesi,Biraz güç toplamak ve belki hayat mücadelesine yeniden başlamak için..Alıp başımı gitmek.....

Şimdi gitmelerin zamanıdır.Şimdi bambaşka diyarlarda bambaşka hayatları kurmanın zamanıdır.
dersem.BENİMLE GELİR MİSİN?

Tşkrler M.Coşkundeniz.Ne kadarda güzel ifade etmiş.

Bunları söyleyebileceğimiz,ve yapacağına emin olduğumuz sevgilimiz var mı? Olanlara ne mutlu..
Hangi zor anlarımızda yanımızdaydı sevgilimiz........İYİ Kİ VARSIN
dediğimiz.....
hayal
hayal

- Similar topics